Definita cuvantului aevada
A EVADA a da cu sasu’, a decola, a emigra, a o tăia.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aevada
APROFUNDÁ, aprofundez, vb. I. Tranz. A cerceta în adâncime; a adânci cu mintea. – După fr. approfondir. Vezi definitia »
CEDÁ vb. I. 1. tr. A lăsa, a abandona cuiva un bun, renunțând la dreptul de posesiune. 2. intr. A da cuiva dreptate; a se supune. ♦ (Sport) A se recunoaște învins, a înceta întrecerea, lupta. 3. intr. (Despre boli, dureri etc.) A se ameliora, a descrește, a scădea. 4. intr. (Despre lucruri) A se încovoia, a nu rezista la apăsare, a se rupe. [< fr. céder]. Vezi definitia »
PLEDÁ, pledez, vb. I. Intranz. și tranz. A vorbi în fața unei instanțe judecătorești (ca avocat), apărând cauza uneia dintre părți. ♦ P. gener. A susține o cauză, a apăra o idee, un interes; a milita pentru ceva. – Din fr. plaider. Vezi definitia »
EXCEDÁ vb. I. intr. A întrece nivelul, măsura obișnuită, valoarea. [P.i. 3,6 -dează și -dă, conj. 3 -ceadă. / < fr. excéder, cf. lat. excedere]. Vezi definitia »
PRĂDÁ, prad, vb. I. Tranz. A jefui, a devasta, a pustii o țară, un ținut etc.; a jefui, a fura cuiva bunuri de preț. ♦ A sărăci, a ruina pe cineva prin acte silnice, prin biruri, amenzi, impozite copleșitoare. – Lat. praedare. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z