Definita cuvantului brigadier
BRIGADIÉR, -Ă, brigadieri, -e, s. m. și f. 1. Persoană care face parte dintr-o brigadă (2). 2. Tehnician din administrația pădurilor, care conduce o brigadă silvică. 3. (Înv.) General de brigadă. ♦ Caporal de artilerie sau de cavalerie. [Pr.: -di-er] – Din fr. brigadier.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu brigadier
REVÉR s.n. 1. Partea răsfrântă a unei haine în prelungirea gulerului, de o parte și de alta a pieptului. 2. Lovitură executată cu partea exterioară a rachetei sau a paletei la jocul de tenis de masă; backhand. [Pl. -re, -ruri. / < fr. revers]. Vezi definitia »
SPONGIÉR, spongieri, s. m. (La plural) Încrengătură de animale nevertebrate cu corpul alcătuit dintr-o rețea compactă de fibre elastice și rezistente; (și la sg.) animal care face parte din această încrengătură. [Pr.: -gi-er] – Din fr. spongiaires. Vezi definitia »
PÍCKER s.n. Mașină agricolă de recoltat știuleții de porumb. [< germ. Picker]. Vezi definitia »
AYER, Alfred Jules (1910-1989), filizof și logician englez. Istoric al orientării analitice din filozofia științei („Limbaj, adevăr, logică”, „Filozofie și limbaj”). Vezi definitia »
BÉRANGER [berãjé] Pierre Jean de (1780-1857), poet francez. Cîntece satirice antimonarhice și anticlericale. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z