Definita cuvantului yoga
yóga s. f.

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu yoga
NAVIGÁ, navighez, vb. I. Intranz. 1. (Despre nave; la pers. 3) A se deplasa pe apă; a pluti; (despre aeronave) a se deplasa în aer sau în cosmos; a zbura. 2. (Despre oameni) A călători cu o navă sau cu o aeronavă; a conduce mersul unei nave sau al unei aeronave. – Din lat., it. navigare, fr. naviguer. Vezi definitia »
PROPAGÁ vb. I. tr., refl. A (se) răspândi, a (se) populariza. ♦ A (se) transmite; a (se) împrăștia. [P.i. propág. / < lat. propagare, cf. fr. propager]. Vezi definitia »
ZIGZAGÁ, zigzaghéz, vb. I. Intranz. A face zigzaguri; (fam.) a merge pe două cărări. (din fr. zigzaguer) [morf. DOOM] Vezi definitia »
ALERGÁ alérg, vb. I. Intranz. 1. A merge repede; a goni; a fugi. 2. A fugi după cineva sau ceva pentru a-l ajunge, a-l prinde. ♦ Tranz. A fugări pe cineva. 3. A se grăbi într-o direcție sau către un scop. ♦ A recurge la cineva ca la o sursă de ajutor, de asistență. ♦ A umbla după treburi. 4. A umbla de colo până colo, fără o țintă precisă. ♦ Tranz. (Pop.) A cutreiera, a străbate un loc. 5. A participa la probele de alergări în cadrul unei competiții sportive. – Lat. *allargare (< largus). Vezi definitia »
CHATTANOOGA [tʃætənú:gə], oraș în E S.U.A. (Tennessee), în M-ții Apalași; 438,1 mii loc. (1988, cu suburbiile). Nod de c. f. Expl. de cărbuni și min. de fier. Metalurgie; produse chimico-farmaceutice. Mașini agricole. Produse textile. Centrală nuclearo-electrică. Universitate (1886). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z