Definita cuvantului zvidui
zviduí (a se ~) (reg.) vb. refl. ind. prez. 3 sg. se zviduiéște, imperf. 3 sg. se zviduiá; conj. prez. 3 să se zviduiáscă

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu zvidui
libăz(u)í, libăz(ui)ésc, vb. IV (reg.) a certa, a mustra. Vezi definitia »
încujluí, încujluiésc, vb. IV refl. (reg., înv.) a intra în relații de amor cu cineva; a se năvădi, a se îngurlui, a se încuiba, a se cuibări. Vezi definitia »
unui consumator reprezintă acel algoritm de găsire, atragere și menținere a interesului de a achiziționa un produs sau serviciu, constant și continuu. Consumatorul devenind în timp un ambasador al respectivei firme sau mărci (brand). Se mai utilizează de către specialiștii economici termenul de loializare. Vezi definitia »
turuí1, turuiésc, vb. IV (reg.) 1. a se obosi tare. 2. a deszăpezi. 3. a fertiliza un teren tânăr ținând oile să pască pe el. Vezi definitia »
CONTRIBUÍ vb. IV. intr. A-și da aportul (material sau moral), a participa la o acțiune comună; a ajuta, a înlesni apariția sau dezvoltarea unui lucru. [Pron. -bu-i, p.i. contríbui, 3,6 -buie. / cf. fr. contribuer, it. contribuire, lat. contribuere]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z