Definita cuvantului browning
BROWNING [bráuniŋ], John Moses (1855-1926), constructor de arme de foc american. A inventat pistolul care-i poartă numele, patentat în Belgia în 1896, aflat și în dotarea armatei române.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu browning
FÁSUNG s.n. Piesă în care se înșurubează becul electric, asigurându-i astfel contactul cu circuitul electric; dulie. [< germ. Fassung]. Vezi definitia »
STANDING STÉN-/ s. n. 1. grad de civilizație materială a unei persoane, a unui popor. ◊ (sport; p. ext.) poziție înaltă într-un clasament. 2. confort, estetică a unui imobil. (< engl. standing) Vezi definitia »
ROLGÁNG s. n. (tehn.) transportor care se deplasează pe un teren de role cu axele de rotație perpendiculare pe direcția de mers, antrenate de lanțuri fără sfârșit. (< germ. Rolgang) Vezi definitia »
WÍNDOW-DRÉSSING s.n. (Fin.) Metodă practicată de băncile occidentale care, pentru a-și prezenta bilanțul anual cu mai multe depuneri și cu mai multe active la alte bănci, depun una la alta sume care în primele zile ale anului următor sunt retrase. (din engl. window dressing) Vezi definitia »
YARDÁNG s.n. (Geol.) Microrelief de coroziune format din creste separate de jgheaburi întortochiate, caracteristic pentru pustiurile argiloase din Asia Centrală. [< fr., engl. yardang]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z