Definita cuvantului brocart
BROCÁRT, brocarturi, s. n. Țesătură de mătase de calitate superioară, înflorată sau ornamentată cu fire de aur ori de argint; frenghie. [Var.: brocát s. n.] – Din fr. brocart.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu brocart
FLIRT, flirturi, s. n. Conversație ușoară, cu aluzii de dragoste, între un bărbat și o femeie. ♦ Legătură de dragoste lipsită de profunzime, nestatornică; aventură sentimentală. ♦ Persoană cu care cineva întreține o astfel de legătură. – Din fr. flirt. Vezi definitia »
ALBERT v. Albrecht. Vezi definitia »
sport recent aparut (pentru prima oara in Japonia) ce are ca scop simularea unui razboi, batalie etc. Obiectele folosite sunt: replici pe baza de bile de obicei de 6 mm ale armelor adevarate, mine si grenade pe baza de faina sau bile, cutite de plastic neascutite si echipament de protectie. Jocul functioneaza pe baza de reguli stricte de siguranta si fair-play. Este deja sport oficial in unele tari precum Anglia, Germania si momentan se lucreaza la oficializarea lui si in Romania. Forumul acestui sport: http://www.airsoftromania.com/forum/index.php Vezi definitia »
INCONFÓRT s. n. Lipsă de confort. – Din fr. inconfort. Vezi definitia »
cart, carturi s. n. (tox.) cantitate de droguri împărțită între prieteni toxicomani. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z