Definita cuvantului aresta
ARESTÁ, arestez, vb. I. Tranz. A lipsi pe cineva de libertate în urma comiterii unei infracțiuni sau în vederea unor cercetări, a unei judecăți; a închide. – Din arest.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu aresta
ÎMPRUMUTÁ, împrumút, vb. I. Tranz. și refl.1. A da cuiva sau a lua de la cineva un bun care urmează să fie restituit. 2. A adopta cuvinte, obiceiuri etc.; p. ext. a imita. – Lat. *impromutare sau din împrumut. Vezi definitia »
CATAPULTÁ vb. 1. tr. a lansa cu o catapultă (2). 2. (fam.) a trimite brusc la o oarecare distanță și cu forța; a proiecta. (< fr. catapulter) Vezi definitia »
RENTÁ, pers. 3 rentează, vb. I. Intranz. A produce venituri, a se solda cu câștig, cu profit; a aduce rentă, a fi productiv. ♦ (Fam.) A merita osteneala; a fi util. – Din fr. renter. Vezi definitia »
arta de a afla viitorul prin cercetarea organelor interne ale unor animale jertfite in mod special pentru zei; Vezi definitia »
AMPUTÁ vb. tr. 1. a tăia chirurgical un membru al corpului. 2. (fig.) a ciopârți, a tăia; a diminua. (< fr. amputer, lat. amputare) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z