Definita cuvantului mortcopt
mort copt expr. cu orice preț, neapărat; obligatoriu.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu mortcopt
Drept recunoscut de lege statului de a prelua în proprietatea sa masa de bunuri ce formează averea succesorală a unei persoane decedată fără posteritate sau ai cărei succesori au repudiat moștenirea, astfel încât succesiunea sa a rămas vacantă.Dreptul de desherenta poate fi exercitat numai după ce notarul public competent constată că succesiunea în cauză este vacantă și eliberează în favoarea statului certificatul de vacanță succesorală. Vezi definitia »
Defapt acest cuvant nu inseamna atractie fata de copii sau minori in sens sexual, el vine de la cuvintele: „pedo = copil” si „filie = a iubi” Inseamna acea persoana care iubeste cu adevarat copii(ca in cele 10 porunci: „Iubeste-ti aproapele!”) nu inseamna iubire carnala, sexuala. Vezi definitia »
INÉPT, -Ă adj. (Rar) Prost, tâmpit; stupid. [Cf. fr. inepte, lat. ineptus]. Vezi definitia »
PROMPT, -Ă, prompți, -te, adj. (Despre oameni) Care acționează repede și la timp. ♦ (Despre fapte, acțiuni etc.) Care se produce repede, fără întârziere. – Din fr. prompt, lat. promptus. Vezi definitia »
COPT, -Ă adj., s. m. f. individ aparținând populației indigene din Egipt și din Etiopia după creștinare, care profesa monofizismul. ◊ (s. f.) limbă derivată din vechea egipteană folosită de copți ca limbă de cult și vorbită până în sec. XVII. (< fr. copte) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z