Definita cuvantului vasomotor
vasomotór adj. m., pl. vasomotóri; f. sg. și pl. vasomotoáre

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu vasomotor
REPARATÓR, -OÁRE adj. (și s.) care repară; reparatoriu. ◊ (jur.) care acoperă o pagubă. (< fr. réparateur) Vezi definitia »
Satisfactor – (economie) 1. Piata satisfactorilor, piata bunurilor materiale si serviciilor care satisfac nevoile umane); 2. Satisfactorii sau bunurile de consum reprezinta acele bunuri apte sa satisfaca in mod direct trebuintele sau nevoile umane.Ele se prezinta ca: bunuri alimentare,nealimentare si diferite servicii sau prestatii(servicii de transport de sanatate etc.),de care omul ca fiinta individuala si sociala are nevoie pentru a exist,a se forma,dezvolta si afirma.Unele din aceste bunuri sunt de folosinta curenta(alimente,imbracaminte,articole de toaleta.etc.)altele sunt de folosinta indelungata(locuintele,articolele electrocasnice,automobilele.etc.). Vezi definitia »
ARĂTÓR, -OÁRE, arători, -oare, adj. (Despre pământ) Arabil. ♦ (Despre vite) Care se întrebuințează la arat. – Lat. aratorius. Vezi definitia »
CULTIVATÓR, -OÁRE I. s. m. f. cel care se ocupă cu cultura pământului, a plantelor etc. II. s. n. mașină agricolă pentru afânarea solului, la prășitul culturilor agricole etc. (< fr. cultivateur) Vezi definitia »
ELECTÓR, -OÁRE, electori, -oare, subst. 1. S. m. și f. Persoană care are mandat din partea unui grup de oameni să aleagă prin vot pe cineva. ♦ (Înv.) Persoană care reușea să obțină un mare număr de voturi pentru partidul său. 2. S. m. (În Imperiul Romano-German) Principe sau arhiepiscop făcând parte din colegiul care alegea pe împărat. – Din fr. électeur, lat. elector. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z