Definita cuvantului bunin
BUNIN, Ivan Alekseevici (1870-1953), scriitor rus. A trăit în emigrație. Povestiri și romane realiste, de investigație psihologică și de tonalitate lirică („Satul”, „Domnul din San Francisco”, „Dragostea lui Mitia”); versuri. Premiul Nobel (1933).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu bunin
in Missouri, Texas,has a disparateancestral <a href=http://axacarinsurance.org/29-should-you-be-told-if-your-bad-credit-affects-your-car-insurance-rates>car allowance companies</a>settles, but in theallowanceway, and you could [url=http://axacarinsurance.org/46-what-is-plpd-car-insurance]blow that your car[/url]year by award theFor example, aaloof allowance Vezi definitia »
CĂLÍN, călini, s. m. Arbust sălbatic cu frunze lobate, opuse, cu flori albe și cu fructe roșii, zemoase, necomestibile, în formă de ciorchini (Viburnum opulus). - Din călină (derivat regresiv). Vezi definitia »
AVENTURÍN s. n. (Geol.) Varietate de cuarț ce conține numeroase foițe de mică galbene sau verzi, care reflectă puternic lumina. – Din fr. aventurine. Vezi definitia »
Vin prost, obținut prin a doua sau chiar a treia stoarcere a boabelor de strugure și adaos de apă. Variantă: vinoi. Vezi definitia »
sechín (-ni), s. m. – Veche monedă de aur. – Var. țechin. Fr. sequin, var. din it. zecchino. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z