Definita cuvantului autoraș
AUTORÁȘ, autorași, s. m. (Depr.) Diminutiv al lui autor. [Pr.: a-u-]

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu autoraș
TUȘ s.n. Cerneală neagră, folosită în desene, preparată prin amestecarea negrului de fum cu o soluție de apă de gelatină, de gumă arabică sau alte substanțe. ♦ Desen executat în astfel de cerneală. [< germ. Tusche, cf. rus. tuș]. Vezi definitia »
SÁNDVIȘ, sandvișuri, s.n. Felie de pâine (unsă cu unt) pe care se pune o felie de brânză, de salam etc. (și peste care se așază o altă felie de pâine). Vezi definitia »
pătrenéș num. card. (înv.) patru (în jocurile de copii). Vezi definitia »
groș (gróși), s. m. – Veche monedă care valora la început 1/48 dintr-o marcă de argint. A fost bătută în Mold. la sfîrșitul sec. XIV. Lat. grossus, intrat în rom. prin intermediul pol. grosz, germ. med. grosse, germ. Grosch(en), cf. ngr. γρόσσο, bg., sb. groš, tc. guruș (Ronzvalle 122). – Der. groșiță, s. f. (monedă divizionară de argint, de valoare variabilă), cf. pol. groszyk, sb., slov. grošič. Din tc. derivă dubletul înv. gruș, s. m. (monedă turcească de 40 de aspri). Vezi definitia »
PĂRÁȘ, părași, s. m. (Reg.) Pescar care înfige parul1 pentru a fixa lotca atunci când se scoate năvodul. – Par1 + suf. -aș. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z