Definita cuvantului cali
CALI, oraș în V Columbiei, pe Cuaca, la 1.015 m alt.; 1,4 mil. loc. (1985, cu suburbiile). Nod de communicații. Aeroport internațional. Piață a cafelei. Ind. metalurgică, textilă, chimică, piel. și încălț., alim; rafinărie de petrol. Universitate. Fundat în 1536.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu cali
nădășlí, nădășlésc, vb. IV refl. (reg.) a căuta să afle o taină; a spiona. Vezi definitia »
corcofelí, corcofelésc, vb. IV (reg.) a amesteca. Vezi definitia »
SINILÍ, sinilesc, vb. IV. Tranz. (Reg.) A clăti rufele, după spălare, în sineală; a albăstri. [Var.: (înv.) sinelí vb. IV] – Din sineală. Vezi definitia »
potrăcălí, potrăcălésc, vb. IV (reg.) 1. a vorbi întruna despre lucruri fără importanță. 2. (în forma: potrocoli) a ocoli adevărul. Vezi definitia »
PĂLÍ1, pălesc, vb. IV. (Pop.) 1. Tranz. și refl. A (se) izbi, a (se) lovi, a (se) ciocni. ♦ (Înv.) A (se) ataca (cu armele). ♦ Tranz. Fig. (Despre stări psihice sau fizice) A cuprinde pe neașteptate, a năpădi, a copleși. 2. Tranz. și intranz. (Despre surse de căldură) A arde, a dogori, a pârli. ♦ Refl. (Reg.) A se încălzi la soare, la foc etc. 3. Intranz. și refl. (Despre plante) A se ofili, a se usca, a se îngălbeni (de frig, de arșiță etc.). ◊ Tranz. Soarele pălește plantele – Din sl. paliti. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z