Definita cuvantului aiplăceapeștele
a-i plăcea peștele / să umble în blugi / să umble la șliț expr. (d. femei) a fi ahtiată după sex, a fi nimfomană.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aiplăceapeștele
a băga nasoale expr. (stud.) 1. a calomnia. 2. (d. ceva sau cineva) a vorbi fără a fi bine informat. Vezi definitia »
PILE-, -PÍL elem. „orificiu, perforație”. (< fr. pyle-, -pyle, cf. gr. pyle, poartă) Vezi definitia »
PROTOCOCÁLE s.f.pl. (Bot.) Ordin de alge verzi unicelulare, lipsite de flageli, care trăiesc în scoarța arborilor; (la sg.) algă din acest ordin. [< fr. protococcales]. Vezi definitia »
PERPÉTUUM MÓBILE subst. 1. Sistem mecanic, termic, electric etc. imaginar, care ar fi capabil să funcționeze neîncetat, efectuând lucru mecanic sau producând energie, fără să primească energie din exterior sau consumând numai din energia termică a unui singur corp, fără a se afla în contact și cu un alt corp mai rece decât primul. 2. Denumire dată unor piese muzicale instrumentale de virtuozitate cu ritm rapid, alcătuite din note scurte și de valoare egală, a căror succesiune repetată lasă impresia unei mișcări continue. – Loc. lat. Vezi definitia »
Loessurile sînt pămînturi prăfoase de culoare galben deschisă, uneori cenușie sau brună, lipsite de stratificații evidente, Ele cuprind în masa lor canalicule verticale vizibile eu ochiul liber și dispun de o porozitate ridicată (40...60 ) cu precădere macroporozitate, de perrneabilitate foarte ridicată la aer și relativ ridicată la apă. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z