Definita cuvantului aplângeînpumni
a plânge în pumni expr. a plânge pe ascuns, de necaz sau de durere.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aplângeînpumni
ÎMPĂINJENÍ vb. IV. v. împăienjeni. Vezi definitia »
îndrăzní (îndrăznésc, îndrăznít), vb.1. (Înv.) A prinde curaj, a se însufleți. – 2. A îndrăzni, a se încumeta, a avea curajul de a întreprinde ceva. – Var. îndrăsni. Sl. drŭznati, de la drŭzŭ „îndrăzneț”, cf. Pușcariu, Dacor., VIII, 349, unde cuvîntul este considerat, împotriva tuturor aparențelor, drept un termen de cultură). – Der. îndrăznitor, adj. (cutezător, curajos); neîndrăzneț, adj. (timid); îndrăzneală, s. f. (cutezanță, curaj). Vezi definitia »
Definiție cuvântului greabăn este dublata. Dacă dai căutare fără diacritice iți aduce ca rezultat 2 cuvinte identice ca forma și care fac legătura la 2 pagini cu id diferit dar care au același conținut: http://dexonline.ro/search.php?lexemId=24095 http://dexonline.ro/search.php?lexemId=24096 Vezi definitia »
ALÁNI s. m. pl. Triburi de origine sarmată, care locuiau în secolele al II-lea și I î. Hr. în regiunea Mării Negre și în nordul Caucazului și care, împinși de huni, au ajuns în secolul al V-lea, împreună cu vandalii, până în Spania și Africa. – Din lat. alani. Vezi definitia »
curmăní, curmănésc, vb. IV (reg.) a strânge (cu o sfoară), a gâtui. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z