Definita cuvantului poziție
poziție, poziții s. f. poziționare a partenerilor în timpul unui act sexual.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu poziție
RADIOPATOLOGÍE s.f. Disciplină care se ocupă cu studiul bolilor provocate de radiații penetrante (raze X etc.). [Gen. -iei. / < fr. radiopathologie]. Vezi definitia »
ACOLOGÍE s. f. cunoaștere a medicamentelor pentru tratarea diferitelor boli. (< fr. acologie) Vezi definitia »
GAMOFOBÍE s.f. Teamă de căsătorie. [Gen. -iei. / < fr. gamophobie, cf. gr. gamos – căsătorie, phobos – frică]. Vezi definitia »
PÓCIE, pocii, s. f. (Reg.) 1. Arac. 2. (La pl.) Pari cu care se împrejmuiește un loc; pari subțiri cu un mănunchi de iarbă în vârf, cu care se delimitează unele parcele, porțiuni de teren etc. 3. Bățul undiței. – Et. nec. Vezi definitia »
COMPOZÍȚIE s. f. 1. totalitatea elementelor care alcătuiesc o unitate, o substanță, un corp etc.; structură. ◊ compus; amestec. 2. operă artistică, muzicală. ◊ mod de organizare a elementelor componente ale unei opere literare. 3. studiul regulilor de compunere a unei bucăți muzicale; arta de a compune muzică potrivit anumitor reguli. ◊ mod în care a fost compusă o bucată muzicală. 4. ordonare, dispunere a elementelor unei picturi, ale unui tablou. ◊ (fot.) aranjament artistic și rațional al unei imagini. ◊ gen de pictură care reprezintă personaje în acțiune. 5. tip de interpretare a unui rol de către un actor. 6. compunere (4). 7. aliaj de plumb cu cositor, pentru lipituri moi. 8. formă de tipar constituită din elementele ei componente. (< fr. composition, lat. compostio) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z