Definita cuvantului cangzhou
CANGZHOU, oraș în E Chinei (Hebei), la S de Tianjin; 293,6 mii loc. (1986, cu suburbiile). Port pe Marele Canal. Centrul unei vaste zone agricole. Ind. textilă și alim.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu cangzhou
LINÓU s. n. olandă subțire pentru batiste, bluze etc. (< fr. linon) Vezi definitia »
CHIMONÓU, chimonouri, s. n. 1. Croială de haină femeiască, cu mâneca dintr-o singură bucată cu restul hainei. ◊ (Adjectival, invar.) Bluză chimono. 2. Îmbrăcăminte japoneză în formă de halat cu mâneci foarte largi sau, p. ext., haină femeiască de casă croită în acest fel. [Var.: chimonó s. n.] – Din fr. kimono. Vezi definitia »
ARGÓU, argouri, s.n. Limbaj convențional al anumitor categorii sociale, care folosesc cuvinte speciale sau cu sensuri deosebite, pentru a nu fi înțelese de restul societății. Vezi definitia »
BAOTOU, oraș în N Chinei (Mongolia Inferioară), pe Huanghe; 1,16 mil. loc. (1986, cu suburbiile). Nod feroviar. Expl. de huilă și min. de fier. Mare combinat metalurgic. Ind. textilă și mat. de constr. Vezi definitia »
TURNEDOU, turnedouri, s.n. În gastronomie, tranșă rotundă de mușchi file de vacă, de 6-8 cm diametru și 2 cm grosime, sotată sau friptă la grătar. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z