Definita cuvantului bon
BON, bonuri, s. n. 1. Dovadă provizorie care conferă deținătorului dreptul de a ridica o marfă, un obiect încredințat spre păstrare sau alte valori. ♦ Notă pe baza căreia cumpărătorul achită și ridică marfa într-un magazin. 2. (În orânduirea capitalistă) Hârtie de valoare emisă de stat sau de o instituție financiară recunoscută de stat. ◊ Bon de tezaur = obligație emisă de Ministerul Finanțelor, reprezentând un împrumut pe termen scurt, cu dobândă. – Fr. bon.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu bon
SLON, slonuri, s. n. (Reg.) Șopron. – Comp. sb. slom. Vezi definitia »
BÓLSON (‹ engl. {i}) subst. (GEOGR.) Depresiune tectonică endoreică intramontană, cu marginile stîncoase abrupte și cu partea centrală netedă formată prin acumulări de nisipuri (playa) sau prin nivelare erozională (pediment). Este specifică reg. deșertice din S.U.A. și Mexic. Vezi definitia »
qxBjON <a href=„http://sjologsbxizv.com/”>sjologsbxizv</a>, [url=http://bduxztbfpdit.com/]bduxztbfpdit[/url], [link=http://yjjqaazpqqts.com/]yjjqaazpqqts[/link], http://ymbqpwpdanat.com/ Vezi definitia »
ADRENOSTERÓN s. n. hormon al corticosuprarenalei, cu acțiune virilizantă. (< fr. adrénostérone) Vezi definitia »
FEROMÓN, feromoni, s. m. (Biol.) Hormon eliminat mai ales de insecte, ca mijloc de semnalizare. – Din engl. pheromone, fr. phéromone. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z