Definita cuvantului restructura
restructura, restructurez v. t. (pub., eufem.) a concedia.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu restructura
capra salbatica sau capra albastra hjmalaianaçare traieste pe inaltimile Himalaiene la 3-4000m , Vezi definitia »
BUCURÁ, búcur, vb. I. Refl. 1. A simți bucurie, a fi cuprins de bucurie. ♦ Tranz. A produce cuiva o bucurie, o satisfacție. 2. A se desfăta, a petrece. 3. A dispune de..., a avea la îndemână. ♦ A fi foarte căutat, a provoca interes. 4. (Peior.) A râvni la...; a încerca să profite. – Comp. alb. bukuron'. Vezi definitia »
BASRA (AL-BASRAH, BASSORA), oraș în Irak, port pe Shat el’Arab; 1,54 mil. loc. (1977, cu suburbiile). Nod de comunicații. Aeroport internațional. Prelucr. petrolului. Export de produse petroliere și curmale. Universitate. Vezi definitia »
șándra-mándra s. f. – (În expresia): a umbla cu șandra-mandra, a umbla cu șiretlicuri. Creație expresivă, cf. sb. andara-mandara „vorbe mieroase”. Alecsandri îl folosește în glumă cu sensul de „modistă”, ca traducere a fr. marchande de modes. Cf. mandră, s. f. (Banat, mămăligă; Trans., Mold., terci) și geandră, s. f. (Mold., cir), în loc de șandră, pentru al cărui semantism cf. talmeș-balmeș. Vezi definitia »
TOLERÁ vb. tr. a îngădui, a permite (ceva nepermis). ◊ a admite, a suporta în apropiere (pe cineva). ♦ a ~ un medicament, un tratament = a suporta fără reacție patologică. (< fr. tolérer) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z