Definita cuvantului aiserupe
a i se rupe (cuiva) filmul expr. a-și pierde cunoștința.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aiserupe
ȘÉRPE s. m. v. șarpe. Vezi definitia »
ȘÁPTEȘPE num. card. v. șaptesprezece. Vezi definitia »
RECÍPE s.n. (Med.) Termen folosit în prescripțiile medicale pentru a arăta că trebuie să se respecte întocmai compoziția farmaceutică și dozele specificate. [Abrev. rp. / < lat. recipe – primește]. Vezi definitia »
viéspe (-pi), s. f. – Insectă himenopteră, asemănătoare cu albina (Vespa vulgaris). – Mr. vaspe, megl. vaspi. Lat. vĕspa (Pușcariu 1883; REW 9272), cf. it., prov., cat. vespa, fr. guêpe, sp. avispa, port. bespa. Rezultatul normal este viaspă, de la al cărui pl. viespi s-a constituit un sing. cu e (Byck-Graur 16); viaspă se aude încă în Mold.Der. viespar, s. n. (cuib de viespi; mulțime de viespi, furnicar, încurcătură), mr. viespar, cu suf. -ar (după Pușcariu 1876, de la un lat. vespārium); viespariță, s. f. (cuib de viespi); viespoi (var. viespăroi), s. m. (viespe; trîntor, Vespa crabro; varietate de viespe, Sirex gigas). Vezi definitia »
Pe lângă explicația dvs., cel puțin în Maramureș, se mai folosește și pentru a desemna un drum foarte abrupt, chiar dacă el nu duce la malul unui râu. Deci este și un drum pe o râpă (deși răpa are tocmai sensul de mal abrupt). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z