Definita cuvantului asăriînochi
a sări în ochi expr. 1. a fi evident. 2. a fi strident, a ieși în evidență în mod exagerat.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu asăriînochi
BARASCHI, Constantin (1902-1966, n. Cîmpulung), sculptor român. M. coresp. al Acad. (1955), prof. univ. la București. A abordat un larg registru tematic într-o viziune realistă, ce manifestă predilecție pentru finisarea suprafețelor („Mihai Eminescu”, „Fiica artistului”). Vezi definitia »
SCHI s.n. 1. Un fel de patină de lemn, aproape ca lungime cu înălțimea omului, cu care se poate merge alunecând pe zăpadă. 2. Sport de iarnă practicat cu schiurile (1). ♦ Schi nautic = sport nautic în care executantul, tras de o barcă cu motor, alunecă pe apă menținându-se pe una sau pe două scânduri; water-ski. [< fr., norv. ski]. Vezi definitia »
CETERCHI, Ioan (1926-1992, n. Baia Mare), jurist român. M. coresp. al Acad. (1974), prof. univ. la București. Specialist în teoria statului și dreptului („Națiunea în epoca contemporană”). Vezi definitia »
șapte ochi expr. șeptar, carte de joc marcată cu numărul șapte. Vezi definitia »
TUMBELÉCHI, tumbelechiuri, s. n. Tobă mică de aramă, de formă semisferică, care făcea parte din instrumentele fanfarei turcești. – Din tc. dümbelek. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z