Definita cuvantului ascăpăra
a scăpăra pers. a III-a pl. scapără v. t., v. i. (er.d. adolescenți) a face dragoste pe furiș / în grabă.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu ascăpăra
CONSPIRÁ vb. I. intr. A organiza o conspirație, a unelti, a complota. ♦ (Fig.) A tinde, a concura spre un scop unic. [P.i. conspír. / < fr. conspirer]. Vezi definitia »
CAPTURÁ vb. I. tr. A prinde, a lua prizonier; a pune mâna pe materiale de luptă aparținând inamicului. ♦ A prinde un răufăcător. ♦ A prinde în capcană un animal sălbatic. [< fr. capturer]. Vezi definitia »
GERBÉRA s.f. Plantă erbacee din familia compozitelor, cu tija foarte scurtă, care crește în regiunile calde din Asia și din Africa. [< fr. gerbera]. Vezi definitia »
RECUPERÁ vb. I. tr. 1. A recâștiga, a redobândi. 2. A folosi un material sau o energie care în mod obișnuit se pierde. [Cf. récupérer, it., lat. recuperare]. Vezi definitia »
GUDURÁ, gúdur, vb. I. Refl. 1. (Despre câini; la pers. 3) A-și manifesta bucuria sau atașamentul față de om, dându-i târcoale și mișcând din coadă. 2. Fig. (Depr.; despre oameni) A se ploconi, a se umili fără demnitate în fața cuiva, a linguși pe cineva (pentru a-i obține favorurile). – Cf. alb. gudulis. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z