Definita cuvantului asespălapemâini
a se spăla pe mâini (ca Pilat din Pont) expr. a nu se implica într-o dispută; a nu-și asuma responsabilitatea într-o situație critică.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu asespălapemâini
JIGNÍ, jignesc, vb. IV. Tranz. 1. A atinge pe cineva în onoarea sau în demnitatea sa; a ofensa, a insulta. 2. (Înv.) A aduce un prejudiciu. [Var.: jicní vb. IV] – Din scr. žignuti. Vezi definitia »
PRIMINÍ vb. IV. v. primeni. Vezi definitia »
SAURIÉNI s.m.pl. Ordin de reptile cu corpul alungit și prevăzut de obicei cu patru picioare, din care fac parte șopârlele, cameleonii etc.; (la sg.) reptilă din acest ordin. [Pron. sa-u-ri-eni, sg. saurian. / < fr. sauriens, cf. gr. sauros – șopârlă]. Vezi definitia »
BENI, rîu în N Boliviei; lungime: c. 1.500 km. Izv. de pe culmile estice ale Anzilor Centrali și se unește cu Mamoré, înainte de a se vărsa în Madeira. Navigabil 800 km (Rurrenabaque-Esperanza). Chei și praguri spectaculoase. Afl. pr.: Madre de Dios. Vezi definitia »
Definiție cuvântului greabăn este dublata. Dacă dai căutare fără diacritice iți aduce ca rezultat 2 cuvinte identice ca forma și care fac legătura la 2 pagini cu id diferit dar care au același conținut: http://dexonline.ro/search.php?lexemId=24095 http://dexonline.ro/search.php?lexemId=24096 Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z