Definita cuvantului spumă
spumă, spume s. f. 1. (er.) spermă. 2. (la pl.vulg.) stare de enervare.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu spumă
Organită celulară (cu diametrul de aprox. 0,5 micrometri) limitată de o membrană, care contine oxidază si peroxidază; o celulă parenchimatoasă con~tine aprox. 2000 de peroxizomi.Numit înainte microcorpuscul. Vezi definitia »
CĂPTUȘEÁLĂ, căptușeli, s. f. 1. Pânză sau stofă cu care se dublează, în interior, un obiect de îmbrăcăminte, pentru a-i da un aspect mai îngrijit și pentru a-l face mai călduros. ♦ Material aplicat în interiorul încălțămintei pentru ca aceasta să-și mențină forma. 2. Pânză sau stofă cu care se învelesc unele obiecte pentru a le feri de deteriorare. 3. Strat rezistent de lemn, de metal sau de cărămidă, cu care se acoperă un obiect pe dinăuntru sau pe dinafară (pentru a-l feri de degradare, pentru consolidare, izolare termică, acustică etc.). 4. Ramă de lemn care acoperă fețele interioare ale golului unei uși și de care sunt fixate canaturile ușii. – Căptuși + suf. -eală. Vezi definitia »
POLIPEPTÍDĂ s.f. (Chim.) Substanță organică cu constituție asemănătoare cu cea a albuminelor, dar mai puțin complicată. [< fr. polypeptide]. Vezi definitia »
INCÚSĂ adj., s.f. (Medalie, monedă veche) care are o față în relief, iar cealaltă scobită. [< fr. incuse]. Vezi definitia »
VEGETÁLĂ s.f. v. vegetal [în DN] și vegetal (1) [în DEX´98]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z