Definita cuvantului atrageunochean
a trage un ochean expr. (intl.) a căuta cu privirea.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu atrageunochean
IVORIÁN, -Ă, ivoriéni, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a statului Coasta de Fildeș sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține statului Coasta de Fildeș sau ivorienilor (1.), privitor la Coasta de Fildeș sau la ivorieni, originar din Coasta de Fildeș. (cf. fr. ivoirien, din Côte d' Ivoire, denum. fr. a statului) Vezi definitia »
IONIÁN, -Ă, ionieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care făcea parte din populația de bază a Ioniei sau care era originară din Ionia. 2. Adj. Care aparținea Ioniei sau populației ei, privitor la Ionia sau la populația ei. ◊ Școala ioniană = cea mai veche orientare materialistă în filosofia greacă, apărută în sec. VII-VI a. Cr. în Ionia. [Pr.: i-o-ni-an] – Din fr. ionien. Vezi definitia »
AFGÁN s.m. Unitate monetară în Afganistan. [< fr. afghani]. Vezi definitia »
TEORETICIÁN, -Ă s.m. și f. Specialist care studiază problemele teoretice dintr-un domeniu al unei științe, al unei arte etc. ♦ (Peior.) Cel care se menține numai pe planul speculațiilor teoretice, neținând seamă de practică. [Pron. te-o... ci-an, pl. -ieni, -iene. / cf. fr. théoricien]. Vezi definitia »
hazrán, hazráne, s.n. (înv.) baston pentru demnitarii turci, boierii români de rang mare și episcopi; buzdugan, cârjă. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z