Definita cuvantului atunașiafulgera
a tuna și a fulgera expr. a fi foarte furios; a face scandal.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu atunașiafulgera
Menora (ebraică: מנורה) este un candelabru cu șapte brațe. Este unul dintre cele mai vechi simboluri ale poporului evreu, fiind prezent chiar pe stema statului Israel. (sursa – wikipedia.ro) Inteleg ca nu puteti accepta decat cuvinte din surse sigure, dar astfel se pierd o gramada de regionalisme definitiv si dex-ul nu va fi decat o reluare completata a altor dictionare anterioare. Definitiile neacceptate ar trebui stocate intr-un „dictionar popular” Vezi definitia »
ADEVĂRÁ vb. I. v. adeveri. Vezi definitia »
OLEÁNDRA s. f. art. (Reg.) Numele unui dans popular care se joacă la nunți; melodie după care se execută acest dans. – Et. nec. Vezi definitia »
OPERÁ vb. I. tr. 1. a face, a realiza, a efectua (ceva). 2. a lucra cu..., a face calcule. 3. a face o operație chirurgicală. 4. a face o operație comercială, financiară etc. 5. (arg.) a fura, a sparge; a buzunări. II. intr. a executa mișcări strategice. (< fr. opérer, lat. operari) Vezi definitia »
CRONOMETRÁ, cronometrez, vb. I. Tranz. A măsura durata unei acțiuni cu ajutorul unui cronometru. – Din fr. chronométrer. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z