Definita cuvantului chevalier
CHEVALIER [șəvalié], Maurice (1888-1972), șansonetist francez. Roluri în filme muzicale („Parada dragostei”, „Văduva veselă”, „Tăcerea e de aur”, „Can-Can”).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu chevalier
BALANSIÉR s. n. 1. dispozitiv, piesă a unui mecanism, a cărei oscilație reglează mișcarea unei mașini, a unui instrument; balansor. 2. prăjină folosită de dansatorii pe sârmă pentru a-și menține echilibrul. 3. (pl.) organe de echilibru pentru zbor, la insectele diptere, pe metatorace; haltere (2). (< fr. balancier) Vezi definitia »
PÁCHER s.n. Dispozitiv folosit în sonde pentru izolarea apelor superioare și a gazelor și pentru protecția coloanelor împotriva turtirii sau plesnirii. [Cf. fr., engl. pacher]. Vezi definitia »
TURBOSTÁPLER, turbostaplere, s. n. Dispozitiv de întindere și rupere în fire scurte, de lungimea celor de lână și bumbac, a firului continuu debitat de mașina de filat fibre sintetice. – Din engl. turbostapler. Vezi definitia »
róber (-re), s. n. – Cele două jocuri din care se compune o partidă de bridge sau de vist. Engl. rubber. Vezi definitia »
UVRIÉR s.m. (Franțuzism) Muncitor, lucrător. [Pron. -vri-er. / < fr. ouvrier]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z