Definita cuvantului travelling
TRÁVELLING s. n. 1. Procedeu de filmare sau de televizare cu ajutorul unui aparat mobil de luat vederi cu focar variabil, folosit mai ales pentru scenele cu personaje în mișcare. 2. Dispozitiv care servește la deplasarea aparatului de luat vederi prin travelling (1). [Pr.: trevăling] – Din fr., engl. travelling.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu travelling
HEADING s.n. (Sport) Lovitură dată cu capul la fotbal; joc efectuat cu capul la fotbal. [Pron. hí-din. / < engl. heading]. Vezi definitia »
BUILDING s.n. (Rar) Clădire modernă de mari dimensiuni. [Pron. bíl-din. / < engl. building]. Vezi definitia »
SLANG s.n. (Lingv.) Nume dat argoului în Anglia. [Pl. -guri. / < engl. slang]. Vezi definitia »
RING, ringuri, s. n. 1. Estradă ridicată la o înălțime regulamentară, de formă pătrată și împrejmuită cu corzi sprijinite pe patru stâlpi, unde se dispută gale de box. ♦ P. ext. Box. ♦ Platformă, estradă sau spațiu special amenajat într-un local, pe care se dansează. 2. Mașină specială folosită în industria textilă pentru întinderea sau dublarea tortului, pentru răsucirea firului și înfășurarea lui pe țevi. 3. Cerc de metal pentru acostarea navelor, fixat de bulonul de pe peretele cheiului. – Din fr., engl. ring. Vezi definitia »
CHENG [tʃeŋ], Thomas Clement (n. 1930), biolog american de origine chineză. Prof. univ. la Honolulu. Cercetări asupra dezvoltării nevertebratelor parazite, a sistemelor de nutriție parazitară, a mecanismlelor celulare și humorale de apărare la moluște. Studii privind patalogia nevertebratelor. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z