Definita cuvantului trening
TRÉNING, treninguri, s. n. Îmbrăcăminte (sportivă) de flanelă, alcătuită din bluză și pantaloni din tricot. [Scris și: training] – Din engl. training.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu trening
PÍLING s.n. Noduleț care se formează pe suprafețele expuse frecării ale îmbrăcămintei confecționate din țesături poliamidice. [< germ. Pilling]. Vezi definitia »
FADING [FÉDING] s. n. 1. scădere temporară a intensității undelor electromagnetice recepționate de un aparat de radiorecepție, datorită schimbărilor atmosferice. 2. modificare a culorii unei țesături provocată de acțiunea unui agent (lumină, apă etc.). (< engl., fr. fading) Vezi definitia »
TAKING TÉCHING/ s. n. operațiuni de revânzare sau de răscumpărare a unor monede ori a unor cantități de aur care au fost cumpărate sau vândute numai cu scopul obținerii unui profit imediat. (< engl. taking) Vezi definitia »
CHANG JIANG v. Yangtze. Vezi definitia »
DÚMPING [DAM-] s. n. 1. export de mărfuri la prețuri mult inferioare celor de pe piața internă și mondială, promovat de unele țări capitaliste, cu scopul de a pătrunde pe o anumită piață și de a impune apoi prețuri de monopol. ◊ ~ valutar = dumping bazat pe decalajul creat între cursul, micșorat intenționat, al valutei naționale a țării exportatoare față de cursul valutei țării importatoare. 2. ~ sindrom = sindrom care survine postprandial la bolnavii cu gastroectomie, fiind determinat de pătrunderea bruscă a conținutului gastric în jejun și manifestându-se prin slăbiciune, amețeli, transpirație etc. (< fr., engl. dumping) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z