Definita cuvantului tropotita
TROPOTÍTA s. f. sg. art. Numele unui dans popular românesc. – V. tropoti.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu tropotita
distanta de la cur la pizda Vezi definitia »
EXPLICITÁ vb. tr. a face explicit, a clarifica. (< fr. expliciter) Vezi definitia »
CARTÁ vb. I. tr. 1. A repartiza scrisorile (la poștă) după adresele la care urmează să fie distribuite. ♦ A grupa vagoanele pe diferite linii de descărcare. 2. A adăuga pe o hartă anumite detalii ale terenului. ♦ A identifica pe teren și a reprezenta cartografic diferite tipuri de sol. ♦ A identifica și a delimita rezervațiile dintr-un arboret în vederea producției de semințe. [< cartă, cf. germ. kartieren]. Vezi definitia »
ÎMBĂTÁ, îmbắt, vb. I. 1. Refl. și tranz. (fact.) A ajunge sau a face pe cineva să ajungă în starea de beție, a (se) ameți cu băutură; a (se) chercheli, a (se) aghesmui. ◊ Expr. A (se) îmbăta lulea (sau tun, turtă, criță) = a (se) îmbăta foarte tare. A (se) îmbăta cu apă rece (sau chioară) = a (se) amăgi, a (se) înșela. ♦ Tranz. P. anal. (Despre mirosuri puternice) A produce o stare asemănătoare cu beția; a ameți. 2. Tranz. și refl. Fig. A (se) încânta, a (se) ameți, a (se) tulbura. – Lat. *imbibitare (< bibitus „beat”). Vezi definitia »
Reprezinta fericirea personala generata de achizitionarea de bunuri de orice fel. Adeseori termenul este vazut cu ochi critici, deoarece el este asociat cu achizitia iresponsabila de bunuri doar din placerea de a le achizitiona, si nu neaparat din necesitate. sursa http://en.wikipedia.org/wiki/Consumerism Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z