Definita cuvantului rapiditate
RAPIDITÁTE s. f. Însușirea de a fi rapid; viteză mare, repeziciune, iuțeală. – Din fr. rapidité, lat. rapiditas, -atis.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu rapiditate
acuafórte, s. f.1. Procedeu de gravură. 2. Gravură obținută prin acest procedeu. < It. acquaforte.Der. acuafortist, s. m. (gravor în acvaforte). Vezi definitia »
FRIGIDITÁTE s. f. indiferență sau aversiune, la femei, față de raportul sexual; incapacitate de a obține orgasmul. (< fr. frigidité, lat. frigiditas) Vezi definitia »
este o activitate prin care firmele comerciale, instituțiile, grupurile, cu caracter privat sau public, urmăresc să câștige și să mențină înțelegerea, simpatia și susținerea celor cu care astfel de organizații au sau ar putea avea de-a face: în acest scop, ele vor trebui să practice o largă informare și să-și adapteze pe cât posibil propriul comportament încât să obțină o cooperare mult mai eficientă din partea celorlalte instituții, persoane sau grupuri, cu condiția de a ține efectiv seama de interesele reciproce. Vezi definitia »
COMESTIBILITÁTE s.f. Calitatea a ceea ce este comestibil. [Cf. fr. comestibilité]. Vezi definitia »
1. este o stiin ă organizată a gândirii, construită pe axiome precise (expuneri de legi ale naturii de ordinul celor din stiin ele fizice) 2. Con ine o tehnică terapeutică, cu care se pot trata toate bolile mintale anorganice si toate bolile psihosomatice organice, cu asigurarea vindecării complete. 3. stiin a modernă a sănătă ii mintale, fondată de LL.Ron Hubbard Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z