Definita cuvantului răsadniță
RĂSÁDNIȚĂ, răsadnițe, s. f. Construcție simplă din scânduri sau din prefabricate, acoperită de obicei cu geamuri și așezată pe un pat de gunoi de grajd, în care se cultivă răsadurile. – Din bg., scr. rasadnik.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu răsadniță
SÁULĂ s. f. parâmă subțire care servește pentru a manevra velele sau pavilioanele și pentru a lega diferite obiecte la bordul unei nave. (după it. sagola) Vezi definitia »
METABÓLĂ I. adj. (despre insecte) care suferă metamorfoză. II. s. f. 1. (în muzica elină) modificare (accidentală) a modului sau a genului. 2. procedeu retoric prin care se repetă cuvintele spuse anterior, dar în altă ordine. (< fr. métabole, gr. metabole) Vezi definitia »
MICODÉRMĂ s. f. ciupercă filamentoasă, cu aspect fragmentat, care veghează pe suprafața băuturilor fermentate sau dulci. (< fr. mycoderme) Vezi definitia »
TELECOMÁNDĂ s. f. acționarea de la distanță a unor instalații; ansamblul mijloacelor folosite.  (< fr. télécommande) Vezi definitia »
METIONÍNĂ s. f. aminoacid sulfurat indispensabil vieții, medicament în bolile ficatului. (< fr. méthionine) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z