Definita cuvantului reamenajat
REAMENAJÁT, -Ă, reamenajați, -te, adj. Care a fost amenajat într-o formă nouă. [Pr.: re-a-] – V. reamenaja.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu reamenajat
ZAPÁT, zapáturi, s.n. (Regional) Vântul de nord-vest. Nu mai încetează zapatul, o să ne calicească pe toți. ANTIPA, P. 369. Vezi definitia »
PROPORȚIONÁT, -Ă, proporționați, -te, adj. Care are proporții echilibrate, armonioase; potrivit, armonios. [Pr.: -ți-o-] – V. proporționa. Vezi definitia »
ORTODERIVÁT s. m. derivat substituit al benzenului în poziția orto-(2), în care cei doi substituenți sunt legați la atomi de carbon învecinați. (< orto- + derivat) Vezi definitia »
întaftorát, întaftorátă, adj. (reg.; despre cal) cu tafturile (rafturile: șeaua, frâul, pătura) puse pe el; gata de drum; înrăfturat. Vezi definitia »
A FI BEAT a se afuma, a da cu căciula-n câini, a se face, a se face afiș / cobză / cocă, a fura luleaua neamțului, a intra cu liftul în pom, a se îmbăta turtă, a lua ciocârlanul de coadă, a lua luleaua neamțului, a lua purceaua de coadă, a se machi, a se matofi, a se matoli, a se matosi, a mirosi a ceață, a se pili, a prinde prepelița / purceaua de coadă, a i se sui la cap, a se tămâia, a se trosni, a se trotila, a se tufli, a se turci, a se turti, a umbla pe șapte cărări, a i se urca la cap, a se vărui, a se vopsi. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z