Definita cuvantului remaiaj
REMAIÁJ, remaiaje, s. n. Remaiere. – Din fr. remaillage.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu remaiaj
SONDÁJ, sondaje, s. n. Acțiunea de a sonda; sondare. 1. Cercetare a solului sau a subsolului pentru determinarea proprietăților rocilor, găsirea (și extragerea) unor substanțe utile etc. ♦ Luare de probe dintr-un material compact. ♦ Introducere a unei sonde într-o plagă sau într-o cavitate naturală a organismului, pentru a face posibilă evacuare substanțelor nocive, pentru extragerea unei probe în vederea unei analize etc. 2. Fig. Cercetare, investigație, studiu. – Din fr. sondage. Vezi definitia »
CHILOMETRÁJ, chilometraje, s. n. v. KILOMETRAJ. Distanța în kilometri dintre un punct al unei căi de comunicație și un punct de plecare, măsurată în lungul acestei căi. ◊ Distanța în kilometri parcursă de un vehicul într-un anumit timp. ◊ Instrument de măsură montat la unele vehicule pentru a înregistra distanțele parcurse de vehicul sau viteza de deplasare. (sil. -traj) [Scris și: chilometraj] – Din fr. kilométrage. – [DEX '98] Vezi definitia »
GIVRÁJ s. n. V. jivraj. Vezi definitia »
LENÁJ, lenajuri, s. n. Țesătură subțire de lână. – Din fr. lainage. Vezi definitia »
DEFAZÁJ s.n. (Electr.) Diferență de fază dintre două mărimi alternative de aceeași frecvență. / < fr. déphasage]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z