Definita cuvantului cabraj
CABRÁJ, cabraje, s. n. 1. Cabrare. 2. Evoluție pe care o execută un avion când își mărește brusc panta de urcare. – Din fr. cabrage.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu cabraj
ȘOMÁJ s. n. Fenomen economic cauzat de crizele sau recesiunile economice, care constă în aceea că o parte dintre salariați rămân fără lucru, ca urmare a decalajului dintre cererea și oferta de forță de muncă; situația aceluia care nu se poate angaja din cauza imposibilității de a găsi un loc de muncă. – Din fr. chômage. Vezi definitia »
ULÁJ s.n. (mar.) Spațiu lăsat liber în tancurile unei nave petroliere după încărcare pentru a se asigura loc de expansiune mărfii, care își mărește volumul când se navighează prin regiuni calde; (p. ext.) spațiu gol al unei cisterne, al unui tanc de combustibil sau de apă ori al unui butoi. [< engl., fr. ullage]. Vezi definitia »
TRIMÁJ s. n. tunsoare, ajustare, scurtare a blănii unui câine; trimare. (după engl. trimming) Vezi definitia »
PICHETÁJ, pichetaje, s. n. Ansamblul picheților3 (II) care marchează un traseu, o aliniere, un drum etc. – Din fr. piquetage. Vezi definitia »
BOBINÁJ, bobinaje, s. n. 1. Bobinare. 2. (Concr.) Totalitatea bobinelor dintr-o mașină sau dintr-un aparat electric. – Fr. bobinage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z