Definita cuvantului comițial
COMIȚIÁL, -Ă, comițiali, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care se referă la epilepsie, care aparține epilepsiei. Criză comițială. 2. S. m. și f. Bolnav de epilepsie. [Pr.: -ți-al] – Din fr. comitial.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu comițial
UNIDIRECȚIONÁL, -Ă, unidirecționali, -e, adj. Care are loc, se face, se propagă într-o singură direcție. [Pr.: -ți-o-] – Din fr. unidirectionnel. Vezi definitia »
UNILATERÁL, -Ă, unilaterali, -e, adj. Care este îndreptat, situat într-o singură direcție. ♦ Care nu angajează decât una dintre părțile contractante. ♦ Care este hotărât (în mod arbitrar) de una singură dintre părți. ♦ Care ține seamă de o singură latură a lucrurilor; care cunoaște numai un aspect al unei probleme și judecă dintr-un singur punct de vedere sau se mărginește la un singur domeniu de cunoștințe; mărginit; arbitrar. – Din fr. unilatéral. Vezi definitia »
SIÁL s. n. Înveliș extern al pământului alcătuit din roci în care predomină silicații de aluminiu.[Pr.: si-al] – Din fr. sial. Vezi definitia »
SUBECUATORIÁL, -Ă adj. (Geogr.) Zonă subecuatorială = zonă care se întinde între 5° latitudine nordică și sudică și tropice; situat în această zonă, apropiată de cea ecuatorială; (despre climă, vegetație etc.) caracteristic acestei zone. [Pron. -ri-al. / cf. fr. subéquatorial, it. subequatoriale]. Vezi definitia »
OFIOCEFÁL, -Ă adj. cu cap de șarpe. (< ofio + -cefal) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z