Definita cuvantului camionaj
CAMIONÁJ, camionaje, s. n. 1. Transport de mărfuri efectuat cu camioane, camionete etc. 2. Serviciu sau întreprindere de transport cu camioane. [Pr.: -mi-o-] – Din fr. camionnage.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu camionaj
TUBÁJ s.n. (Med.) Metodă de examen clinic constând în introducerea în stomac, pe cale bucală, a unui tub de cauciuc pentru extragerea de suc gastric. ♦ Tubaj laringian = introducerea unui tub metalic în laringe în caz de asfixie. [< fr. tubage]. Vezi definitia »
CADRILÁJ s. n. caroiaj. (< fr. quadrillage) Vezi definitia »
PEONÁJ s. n. formă de exploatare a peonilor1, constând în a le împrumuta bani în contul muncii viitoare. (< fr. péonage) Vezi definitia »
PROCENTÁJ s.n. Procent. ♦ Calculul făcut pentru stabilirea procentului; cifra obținută prin acest calcul. [După fr. pourcentage]. Vezi definitia »
DUBLÁJ, dublaje, s. n. Faptul de a dubla; (în special) înregistrare a dialogului sau a cântecului vocal dintr-un film de către o altă persoană decât titularul rolului respectiv și cu maximum de sincronizare; înlocuire a dialogului din coloana sonoră originală a unui film cu o versiune tradusă oral. – Din fr. doublage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z