Definita cuvantului campionat
CAMPIONÁT, campionate, s. n. 1. Competiție oficială organizată pe o probă sau pe o ramură de sport, pentru desemnarea celui mai bun sportiv sau a celei mai bune echipe. 2. Situația, calitatea de campion. [Pr.: -pi-o-] – Din it. campionato.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu campionat
MUSCÁT s. m. varietate de struguri cu gust tămâios. ◊ vin din astfel de struguri. (< fr. muscat) Vezi definitia »
STANȚÁT, -Ă adj. v. ștanțat. Vezi definitia »
MAJORÁT s. n. 1. proprietate inalienabilă rezervată primului născut în linie masculină al unei familii nobile. 2. vârstă de la care cineva se poate bucura prin lege de drepturi depline civile și politice; starea juridică a celui devenit major. (< fr. majorat, germ. Majorat) Vezi definitia »
FRUSTRAT~Ă~ȚI, 1.nu există cuvantul in dex.2,dacă totusi cineva te-a botezat „frustrat“-demitizarea acestui cuvant este: 1,Frustrati suntem cu toții.-dar mai mult *frustrat este (1)taciturnul(omul care tace) si mai puțin *frustrat este (2)vorbarețul(omul care vorbeste)-mai ales dacă acesta are și ceva de transmis celor din jurul lui.(oamenilor in special) A.P. Vezi definitia »
OPIÁT s.n. Preparat farmaceutic în compoziția căruia intră și opiu. [Pron. -pi-at, pl. -ate, (s.m.) -ați. / < fr. opiat]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z