Definita cuvantului semicolonial
SEMICOLONIÁL, -Ă, semicoloniali, -e, adj. În stare de semicolonie. [Pr.: -ni-al] – Semi- + colonial.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu semicolonial
ACEFÁL, -Ă, acefali, -e, adj. (Zool.; despre unele animale inferioare) Fără cap. – Din fr. acéphale. Vezi definitia »
PARȚIÁL1, -Ă, parțiali, -e, adj. Care reprezintă numai o parte dintr-un tot; care se efectuează numai în parte, care nu cuprinde sau nu acoperă întregul sau totalitatea. [Pr.: -ți-al] – Din fr. partiel, lat. partialis. Vezi definitia »
Metrosexual – bărbat heterosexual sau de altă orientare sexuală care are un simț estetic puternic și este preocupat de imaginea lui, mai ales în domeniul modei. -care cultivă o grijă excesivă pentru propria persoana si o obsesie a calitații pentru tot ce il inconjoară. Termenul „metrosexual” este format din cuvintele „metro”, de la cuvântul „metropolitan” (urban) și „sexual” și nu are nimic în comun cu orientarea sexuală în ciuda asemănari cu termeni ca „homosexual”, „bisexual” sau „heterosexual”. Vezi definitia »
INTERSTADIÁL, -Ă, interstadiale, s. n., adj. (Geol.) 1. S. n. Interval de climă mai caldă de durată relativă în cadrul unei glaciații, în timpul regresiunii ghețarilor; interstadiu. 2. Adj. Referitor la interstadial (1). [Pr.: -di-al] – Din germ. Interstadial, engl. interstadial. Vezi definitia »
COMIȚIÁL, -Ă I. adj. referitor la comiții. II. adj., s. m. f. (suferind) de epilepsie. (< fr. comitial) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z