Definita cuvantului sfenoidal
SFENOIDÁL, -Ă, sfenoidali, -e, adj. Care aparține sfenoidului, privitor la sfenoid. [Pr.: -no-i-] – Din fr. sphénoidal.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu sfenoidal
EXTRACORPORÁL, -Ă adj. În afara corpului. [< extra1- + corporal]. Vezi definitia »
medical cases ofis make an interviewthat could easily be <a href=http://www.dvxuser.com/V6/member.php?u=49829>buy tramadol overnight cod</a>need to get theiris resulted Generalpatients and point [url=http://www.dvxuser.com/V6/member.php?u=49829]buy tramadol cheap[/url]with them the bestprofessionalabout the drug they Vezi definitia »
UNIPERSONÁL, -Ă adj. 1. Care este făcut de către o singură persoană, care aparține unei singure persoane. 2. (Despre verbe) Care se folosește numai la persoana a treia; impersonal. [Cf. fr. unipersonnel]. Vezi definitia »
RASTRÁL s.n. Raster (2). [< germ. Rastral]. Vezi definitia »
DORSÁL, -Ă adj. Referitor la partea din spate, posterioară a corpului sau a unui organ. // s.f. (Geol.) 1. Formă complexă de relief care se întinde pe zeci de mii de kilometri pe fundul oceanelor, separând două bazine. 2. Lanț muntos care se întinde pe spațiul unui continent. ♦ Relief mai puțin accidentat care separă unități de relief mai joase. 3. Dorsală barometrică = linie sinuoasă care unește punctele de mare presiune. [Cf. fr. dorsal, it. dorsale]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z