Definita cuvantului semiprodus
SEMIPRODÚS, semiproduse, s. n. Semifabricat. – Din fr. semi-produit.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu semiprodus
HÓCUS-PÓCUS s. n. formulă în iluzionism prin care se anunță o apariție, dispariție sau transformare; (p. ext.) scamatorie. (< lat. hocus) Vezi definitia »
INDÚS, -Ă adj. (Despre un fenomen sau proces) Care este influențat sau produs de un stimul extern. // s.n. Parte a unei mașini electrice în care se produce, prin inducție, un curent electric. [După fr. induit]. Vezi definitia »
IÚLUS s.n. (Biol.) Miriapod cu corp cilindric care se hrănește cu vegetale și care, în caz de pericol, se răsucește în spirală. [< fr. iule, cf. gr. ioulos – scolopendră]. Vezi definitia »
XEfjus <a href=„http://txyndypqrkqs.com/”>txyndypqrkqs</a>, [url=http://ujuwdjcshqvb.com/]ujuwdjcshqvb[/url], [link=http://gthtinnfnuut.com/]gthtinnfnuut[/link], http://kkxzsrvmmria.com/ Vezi definitia »
PAPÍRUS s. m. 1. plantă erbacee acvatică din a cărei tulpină membranoasă se scoteau niște foițe, folosite în antichitate și în evul mediu pentru a se scrie pe ele. 2. foiță din papirus (1). 3. manuscris, text scris pe papirus (2). (< fr., lat. papyrus, gr. papyros) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z