Definita cuvantului cangrenat
CANGRENÁT, -Ă, cangrenați, -te, adj. Atins de cangrenă. [Var.: gangrenát, -ă adj.] – V. cangrena.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu cangrenat
DEPALATALIZÁT, -Ă, depalatalizați, -te, adj. Care și-a pierdut caracterul palatal. – V. depalataliza. Vezi definitia »
A PLECA PRECIPITAT a se alivăni, a se căra, a se cărăbăni, a da cu pasul, a da dos la față, a da pedală, a-i da sas, a se duce duluță, a se eclipsa, a face lampa mică, a face pași, a fugi ca tăunul cu paiul, a-și lua avrigu’, a-și lua călcâiele la spinare, a-și lua câmpii / lumea în cap, a o lua la papuc / la picior / la sănătoasa, a-și lua traista în băț, a-și lua valea / zborul, a mătura locul, a pedala, a-și plimba anatomia, a o rade, a saluta din mers, a se scurge, a-i sfârâi (cuiva) călcâiele, a se smulge, a spăla putina, a o șparli, a o șterge la papuc, a șterge putina, a o tăia, a o tuli, a o tunde, a usca leșia, a se ușchi, a vira. Vezi definitia »
AVUNCULÁT (‹ lat. avunculus „unchi după mamă”) s. n. (SOCIOL.) Relație specială între unchiul după mamă și copiii sorei lui (nepoții), relație care predomină în societățile cu o descendență matriliniară. Vezi definitia »
NEȘTAMPILÁT, -Ă, neștampilați, -te, adj. (Despre mărci poștale) Care nu este ștampilat; neobliterat. – Ne- + ștampilat. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z