Definita cuvantului slogan
SLOGÁN, sloganuri, s. n. Formulă pregnantă, concludentă care exprimă în chip lapidar țelurile politice, economice ale unor grupuri, organizații etc. sau o problemă de actualitate. – Din fr., engl. slogan.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu slogan
pergán s.m. (reg.) varietate de struguri. Vezi definitia »
ASSAN, Bazil G. (1860-1918, n. București), inginer și explorator român. În 1896 face o călătorie în reg. Arcticii, fiind primul român care a explorat zona Oc. Arctic. În 1897-1898 efectuează o călătorie în jurul lumii. Promotor al relațiilor economice dintre România și Extremul Orient. Împreună cu fratele său George a introdus metodele de extracție cu benzină a uleiurilor (1893). Vezi definitia »
strămoșteán, strămoșténi, s.m. (înv.) moștenitor. Vezi definitia »
AZERBAIDJÁN, -Ă, azerbaidjeni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Azerbaidjanului sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Azerbaidjanului sau azerbaidjenilor (1), privitor la Azerbaidjan sau la azerbaidjeni. – Din Azerbaidjan (n. pr.). Vezi definitia »
RURBÁN, -Ă adj., s. n. (zonă) între oraș și sat, în care funcțiile, activitățile și necesitățile urbane se împletesc în cele rurale. (< rur/al/ + /ur/ban) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z