Definita cuvantului subponderal
SUBPONDERÁL, -Ă, subponderali, -e, adj. Care are o greutate mai mică decât greutatea normală. – Sub1- + ponderal.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu subponderal
CEREBRÁL, -Ă, cerebrali, -le adj. 1. Care aparține creierului, privitor la creier și la funcțiile lui. 2. Intelectual, rațional, mintal. Activitate cerebrală. 3. (Despre oameni; adesea substantivat) Care se conduce (uneori exagerând) numai după criteriile rațiunii. – Din fr. cérébral. Vezi definitia »
PROFESIONÁL, -Ă, profesionali, -e, adj. Care ține de o profesiune, privitor la o profesiune; care este legat de o profesiune. ◊ Secret profesional = informație pe care o deține cineva grație profesiunii sale și pe care nu are dreptul să o divulge nimănui. Învățământ profesional = învățământ pentru pregătirea și pentru specializarea muncitorilor calificați. Boală profesională = boală specifică unei profesiuni sau provocată de o anumită profesiune. ♦ (Adverbial) Cu obișnuința unui profesionist. [Pr.: -si-o-] – Din fr. professionnel. Vezi definitia »
PREZIDENȚIÁL, -Ă adj. Care aparține unui președinte; de (la) președinte. [Pron. -ți-al, var. președințial, -ă adj. / cf. fr. présidentiel]. Vezi definitia »
PARANORMÁL, -Ă, paranormali, -e, adj. (Despre fenomene, manifestări etc.) Care se află în afară de ceea ce este normal. – Din fr. paranormal. Vezi definitia »
MACROCEFÁL, -Ă macrocefali, -e adj., s. m. și f. (Persoană) care prezintă fenomenul de macrocefalie. – Din fr. macrocéphal. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z