Definita cuvantului suprarăcire
SUPRARĂCÍRE, suprarăciri, s. f. (Fiz.) Subrăcire. – Supra- + răcire.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu suprarăcire
RECALCIFICÁRE s.f. Depunerea sărurilor minerale în organism după o decalcificare osoasă; remineralizare. [După fr. recalcification]. Vezi definitia »
IMPLORÁRE, implorări, s. f. Acțiunea de a implora și rezultatul ei; implorație, rugăminte, cerere stăruitoare, fierbinte, desperată. – V. implora. Vezi definitia »
ADAPTÁRE s. f. 1. acțiunea de a (se) adapta; adaptație. 2. modificare a unei opere pentru a trece dintr-un gen în altul; transpunere în formă scenică, radiofonică sau cinematografică a unei opere literare. (< adapta) Vezi definitia »
AUTOMULȚUMÍRE s. f. Mulțumire de sine însuși în urma unor succese (reale sau aparente), care duce la lipsă de vigilență, de atitudine autocritică, la stagnare și regres. – Din auto1- + mulțumire. Vezi definitia »
BLANTYRE [blæntáir], oraș în S statului Malawi; 402,5 mii loc. (1987, împreună cu Limbe). Cel mai mare oraș la țării. Nod de comunicații. Aeroport internațional. Prelucrarea tutunului și fructelor; ciment, textile. Fundat în 1876. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z