Definita cuvantului chiștoc
CHIȘTÓC, -OÁCĂ, chiștoci, -oace, subst. 1. S. n. Muc de țigară. 2. S. m. și f. Fig. Copil mic de statură și îndesat. [Pl. și: (1) chiștócuri.Var.: chiostéc s. n.] – Et. nec.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu chiștoc
CAZACIÓC s.n. Dans ucrainean care se joacă într-un tempo accelerat progresiv; melodia acestui dans. [< rus. kazaciok]. Vezi definitia »
stoc de marfa cu vechime mare; stocuri pentru produse care nu mai sunt la moda si a caror pret a scazut foarte mult aproape de pretul de cost. Vezi definitia »
STREPTOCÓC, streptococi, s. m. Bacterie de formă sferică sau ovală, care se găsește în grupuri dispuse ca niște lănțișoare, agent patogen al unor infecții grave. – Din fr. streptocoque. Vezi definitia »
siminóc (-ci), s. m. – Plantă (Gnaphalium arenarium). – Var. siminic, semenic. Sb., cr. smilje „Gnaphalium” (Cihac, II, 344), confundată cu bg. semennik, sb. semenjuk „ramură păstrată pentru sămînță” (Candrea), pentru că florile ei se nu se veștejesc (se folosește mult ca podoabă la icoane). Vezi definitia »
joc de copii, mai ales între fete, cu două echipe. se folosea un popic(=con de grosimea unui morcov și grosimea de trei degete) și bețe, de 0,50-0,60m lungime. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z