Definita cuvantului hiclean
HICLEÁN, -Ă, hicleni, -e, adj. (Înv.) V. viclean.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu hiclean
MAESTRICHTIÁN s.n. (Geol.) Subetaj superior al senonianului (cretacicul superior). // adj. Care aparține acestui subetaj. [Pron. -trih-ti-an. / < fr. maéstrichtien]. Vezi definitia »
VOLÁN s. n. I. garnitură dintr-o fâșie de țesătură ușoară sau de dantelă, încrețită sau plisată, drept podoabă pe rochii, la mâneci etc. II. 1. piesă din dispozitivul de direcție al unui autovehicul cu ajutorul căreia se poate îndrepta vehiculul în direcția voită. 2. piesă în formă de roată cu ajutorul căreia se pun în mișcare anumite mașini, se acționează mecanisme etc. (< fr. volant) Vezi definitia »
GIROPLÁN s.n. Autogir prevăzut cu un rotor cu patru pale și cu o aripă de avion fixă. [< fr. gyroplane]. Vezi definitia »
talán (-nuri), s. n. – Pustulă malignă, antrax. Origine incertă. Pare să fie tc. talak, var. a lui dalak (cf. dalac, Tiktin); dar finala nu este clară. Apropierea de tc. talan „pradă” (Scriban) nu este convingătoare. Poate s-ar putea porni de la o formă cu infix nazal, *talanc, sub influența lui talancă, talangă. Vezi definitia »
zamán (-nuri), s. n. – Oportunitate. – Mr. zămane. Tc. zaman (Șeineanu, II, 130), cf. alb., bg. zaman. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z