Definita cuvantului inautenticitate
INAUTENTICITÁTE s. f. Lipsă de autenticitate. [Pr.: -a-u-] – Din fr. inauthenticité.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu inautenticitate
PERCEPTIBILITÁTE s. f. Faptul de a fi perceptibil (1). – Din fr. perceptibilité. Vezi definitia »
GRĂÚNTE, grăunți, s. m. 1. Sămânța unor plante, mai ales a cerealelor; bob1, boabă. ◊ Expr. Cât un grăunte de muștar = foarte mic. 2. Mic obiect asemănător cu un grăunte (1), izolat dintr-o masă de obiecte asemănătoare sau desprins dintr-un obiect mai mare. Grăunte de sare. 3. Cristal metalic de formă neregulată care rezultă dintr-un cristal elementar în urma solidificării sau a tratamentelor termice. [Var.: grăúnț s. n., grăúnță s. f.] – Refăcut din pl. grăunți (< lat. *granuceum). Vezi definitia »
INTENȚIONALITÁTE s.f. Caracterul a ceea ce este intenționat, deliberat. [Pron. -ți-o-. / cf. fr. intentionalité]. Vezi definitia »
incapacitate functionala renala se poate manifesta prin fixitatea valorilor Vezi definitia »
PERIODICITÁTE, periodicități, s. f. Proprietate a unui fenomen, a unei mărimi, a unei acțiuni de a fi periodică (1); repetarea periodică a valorilor unei mărimi, a unui fenomen, a unei acțiuni. ◊ Periodicitatea elementelor = repetarea proprietăților chimice și fizice la elementele chimice cu structură analoagă și cu număr atomic diferit, care formează un grup și care sunt cuprinse în aceeași coloană din tabloul periodic al elementelor. [Pr.: -ri-o-] – Din fr. périodicité. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z