Definita cuvantului interlock
INTERLÓCK s. n. 1. Mașină de tricotat cu două rânduri de ace pe un singur cilindru. ♦ Tricot indeșirabil. 2. (Cin.) Sistem de înregistrare sincronă a imaginii și sunetului aferent prin antrenarea cu aceeași viteză la înregistrare și redare a peliculei de imagine și a benzii magnetice audio. – Din engl., fr. interlock.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu interlock
HARD-ROCK ROC/ s. n. 1. stil în muzica rock, bogat în intensități sonore puternice, obsedante. 2. cântec în stilul hard rock (1). (< engl. hard-rock) Vezi definitia »
HARD ROCK, (2) hard rock-uri, s.n. 1. Stil în muzica ușoară și de jaz cu sonorități puternice, obsedante. 2. Cântec în stil hard rock (1). – Din engl. hard rock. Vezi definitia »
POLLACK s.n. (Iht.) Pește marin din fam. gadidae (cod), de culoare neagră (Pollachius virens), numit comercial și cod negru, dar poate fi și de culoare mai deschisă (Pollachius pollachius), având carnea delicată, asemănătoare cu cea a somonului (comercializat în Germ. ca Seelachs = somon de mare) sau a merlanului, foarte apreciată în gastronomie; engl. pollack, pollock; it. pollachio, merluzzo carbonero. Vezi definitia »
BECK, Ludwig (1880-1944), general german. Șef al Marelui Stat-Major german (1935-1938), a intrat în conflict cu Hitler. Coordonatorul conspirației generalilor împotriva Führer-ului (1944). După eșuarea complotului s-a sinucis. Vezi definitia »
BACK (BACK RIVER) [Bæc rivə], fl. în N Canadei; 965 km. Izv. din Pod. Marilor Lacuri canadiene, trece prin lacurile Pelly, Garry și Macdougall și se varsă în Oc. Înghețat (G. Chantrey). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z