Definita cuvantului pollack
POLLACK s.n. (Iht.) Pește marin din fam. gadidae (cod), de culoare neagră (Pollachius virens), numit comercial și cod negru, dar poate fi și de culoare mai deschisă (Pollachius pollachius), având carnea delicată, asemănătoare cu cea a somonului (comercializat în Germ. ca Seelachs = somon de mare) sau a merlanului, foarte apreciată în gastronomie; engl. pollack, pollock; it. pollachio, merluzzo carbonero.

Sursa: DGE
Cuvinte ce rimeaza cu pollack
ROCK s.n. v. rock and roll. Vezi definitia »
ÓVERLOCK s. n. Mașină de cusut folosită în industria confecțiilor de tricot pentru asamblare și tivire. [Pr.: óvărloc] – Cuv. engl. Vezi definitia »
INTERLÓCK s. n. 1. mașină de tricotat cu două rânduri de ace pe un singur cilindru. ◊ tricot deșirabil. 2. sistem de legătură sincronă între aparatul de cinematografiat și dispozitivul de înregistrat sunetele pe film. (< engl., fr. interlock) Vezi definitia »
tNdCk6 <a href=„http://jokcqfgkebei.com/”>jokcqfgkebei</a>, [url=http://nwzpsccozcjc.com/]nwzpsccozcjc[/url], [link=http://grflwbkvzfsk.com/]grflwbkvzfsk[/link], http://wqzxuolhfotv.com/ Vezi definitia »
BYCK, Jacques (1897-1964, n. București), lingvist și filolog. Prof. univ. la București. Studii de gramatică descriptivă și istorică, ediții de texte vechi românești. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z