Definita cuvantului întrețese
ÎNTREȚÉSE, întrețés, vb. III. Tranz. A îmbina într-o țesătură fire de altă culoare sau din alt material decât țesătura de bază. ♦ Refl. recipr. Fig. A se amesteca, a se îmbina (ca într-o țesătură). – Între1- + țese.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu întrețese
STRIP-TEASE [STRIP-TIZ] s. n. spectacol de cabaret, prin dezbrăcarea lentă și progresivă executată pe un fond muzical ori de dans, de una sau mai multe dansatoare. (< engl., fr. strip-tease) Vezi definitia »
se pron. refl. – Arată că persoana care îndeplinește o acțiune este și aceea care o suferă. – Var. Munt. să. Mr. se. Lat. se (REW 7761), conservat în toate limbile romanice. Ca și în sp. are și valoare de pron. nehotărît: se spune = fr. on dit; șade cum se șade = „șade ca toată lumea”. Vezi definitia »
Tănáse s. m. – Tip popular de neghiob. Gr. Aθανάσιος, parțial prin intermediul sl. Athanasij, cf. Tagliavini, Arch. Rom., XII, 191. Nu este clară legătura cu tănău (var. tanău), s. m. (Mold., neghiob, tont), pe care Scriban îl leagă de tălălău. Vezi definitia »
se refera la numarul de cazuri dintr-o boala anume existente la un moment dat; prin „moment dat” intelegem fie o evaluare punctuala (ex. 23 noiembrie 2006), fie un interval (ex. intre 23 noiembrie 2005 si 23 noiembrie 2006) Vezi definitia »
JERSÉ s. n. v. jerseu. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z